گیاه اسپند NO FURTHER A MYSTERY

گیاه اسپند No Further a Mystery

گیاه اسپند No Further a Mystery

Blog Article

خوشبختانه یکی از مهم‌ترین فواید اسپند که آن را به یک گیاه مشهور در طب سنتی تبدیل کرده است همین قابلیت تنظیم هورمون‌ها است.

البته مصرف این گیاه می‌تواند عوارض جانبی شدیدتری را هم با خود به همراه داشته باشد.

دانه‌های اسپند را پودر کنید و با مقداری روغن خردل و رزماری پودر شده ترکیب کنید.

اسپند نیز مانند هر گیاه دیگر اگر زیاد مصرف شود، عوارض جانبی زیادی را به همراه خواهد داشت. مصرف بیش از حد اسپند، به خصوص به صورت خوراکی، می‌تواند منجر به مسمومیت گردد. علائم مسمومیت با اسپند شامل تهوع، استفراغ، اسهال، دل درد، سرگیجه، تشنج و در موارد شدید، حتی مرگ می‌شود.

ادامه مطلب آیا دود اسپند تاثیری در مهار کردن ویروس کرونا دارد؟ یک فوق تخصص ریه از بی تاثیر بودن دود اسپند بر نابودی ویروس کرونا گفت. ادامه مطلب

روش‌های مختلفی برای مصرف اسپند در نظر گرفته شده است. رایج‌ترین روش مصرف اسپند، دود کردن آن است.

حتما بخوانید: چرا خواب ناکافی خطر ابتلا به سکته مغزی را افزایش می‌دهد؟ طرز تهیه کتلت عدس گیاهی؛ خوشمزه و بدون روغن پارادوکس عجیب!

همین موضوع نیز باعث شده است تا متخصصان طب سنتی توجه بسیار زیادی به این گیاه داشته باشند و استفاده از آن را برای اهداف درمانی توصیه کنند. در ادامه به خواص اسپند و مزایای دود کردن آن در خانه می پردازیم.

ژله انار شب یلدا: طرز تهیه ژله انار شب یلدا و دسر خوشمزه اناری چله

خواص اسپند یا اسفند، به شکل دود کرده و حتی به صورت خوراکی مورد توجه بسیاری از افراد قرار دارد. در بیشتر موارد طبق باورهایی که وجود دارد، اسپند را برای دوری از چشم نظر و گاهی ضد عفونی کردن هوا دود می‌کنند. اما برای جنبه‌های خوراکی اغلب از آن به عنوان مسکن طبیعی و راهکاری برای لاغری و کاهش وزن استفاده می‌شود.

آرامش بخش و کاهش استرس: دود کندر دارای اثرات آرامش‌بخش است و می‌تواند به کاهش استرس و here اضطراب کمک کند.

باکتری‌ها از مهم‌ترین عوامل بیماری‌زا هستند که می‌توانند با نفوذ به بدن بیماری‌های مختلفی ایجاد کنند.

این گیاه در خاک‌های شور مناطق معتدل بیابانی و مدیترانه‌ای می‌روید و به دلیل خواص ضد التهابی و ضد عفونی کننده، در طب سنتی جایگاه ویژه‌ای دارد.

اسپند به‌عنوان یک ماده‌ی سمی هم شناخته می‌شود و اثرات ناشی از سم نیش مار و نیش برخی حشرات که از دسته‌ی نوروتوکسین‌ها (زهر فلج کننده‌ی اعصاب) هستند را کاهش دهد اما هیچ اثری روی هموتوکسین‌ها (سم از بین برنده‌ی گلبول‌های قرمز خون و ضد انعقاد قوی) ندارد.

Report this page